Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cuidar-nos: una oportunitat Cicle de conferències dels Amics de la UAB https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cuidar-nos: una oportunitat

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle de conferències dels Amics de la UAB
.

La noció de cura ha estat present d’una manera o d’una altra al llarg del temps i ha esdevingut, avui dia, una qüestió davant de la qual seguim cercant respostes, perquè ens continua generant preguntes.

Si bé podem esmentar alguns elements comuns, sabem que no tothom es cuida o cuida els altres de la mateixa manera, que no hi ha una única formula vàlida per a tothom, sinó fòrmules diverses amb alguns eixos vertebradors comuns.

Crear aquestes fórmules, cadascú la seva, pot esdevenir un camí i una oportunitat, que implica un cert interès per saber d’un mateix, dels altres, de les circumstàncies en les quals s’està vivint, d’alguns coneixements que ens poden acompanyar i orientar... un exercici dedicat, decidit i voluntari, una responsabilitat i un acte de llibertat. Tota una recerca personal.

Beatriz de Balanzó Angulo és llicenciada en Periodisme i Psicologia i ha col·laborat en diverses publicacions al llarg dels darrers 25 anys. Ha participat en certàmens literaris i publicat en diversos llibres col·lectius. És autora del llibre El ángel que no duerme (Ediciones Trea, 2023). Desenvolupa la seva tasca professional en els camps e la psicologia i la psicoanàlisi, amb especial dedicació a l'atenció i l'acompanyament. 

Amb el suport de l'Aula d'Extensió Universitària de Rubí

Etiquetes