Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crear un jardí botànic per salvar la natura A càrrec de Pere Grau Grau https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Crear un jardí botànic per salvar la natura

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

A càrrec de Pere Grau Grau
.

Pere Grau Grau, estudiós i autodidacta en temes de botànica i biologia, ha fet diferents cursos organitzats pel departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya. Col·labora activament amb enginyers agrònoms de la zona i és membre de la cooperativa Agrícola d’Alcover, a fi de trobar remeis adequats que proporcionin una agricultura més ecològica i sostenible. També col·labora en xarxa amb altres companys pagesos de la zona per optimitzar recursos del territori.

Ens explicarà les seves activitats com a pagès, feina que li ve de família, des de fa prop de 20 anys que va començar a desenvolupar la seva passió “Plantar arbres per salvar la natura”, comprant una finca, el mas Giri-Jau a Alcover (l’Alt Camp), on actualment ha recuperat gran quantitat dels arbres dels ja existents i n’ha plantat més de 400 de 80 espècies diferents, tots adaptats al clima mediterrani.

Activitat dintre de les festes de Sant Galderic.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes