Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

The Blackbirds Actuació d'aquest quartet vocal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

The Blackbirds

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Actuació d'aquest quartet vocal
.

The Blackbirds és un quartet vocal nascut a Barcelona. El seu repertori es basa en l'essència energètica dels negro spirituals; en un gospel actual, melòdic i vibrant; i en els barbershop.

El grup ofereix un concert fresc, intimista i elegant, allunyat de les estridències. Entre les seves actuacions destaquen la inauguració del XIè Festival de blues, jazz i gospel de Roses, la XIVª Conferència Mundial de la Sida, Palau de la Música Catalana, Palau de la Generalitat (Diada de Sant Jordi), Palau de Congressos de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Basílica de Santa Maria del Mar, Basílica de Montserrat, Monestir de Sant Benet, Palau Sant Jordi, Teatre Nacional de Catalunya (Càritas i Barcelona aixeca el teló), Mercat de les Flors, sales Harlem Jazz Club, Bikini, Luz de Gas, Llantiol (ONCE) i Artenbrut de Barcelona, Liceu i Teatro Real de Madrid (Gas Natural Fenosa), campanyes del 0,7%, Mulla't per l'Esclerosi Múltiple i Esport Solidari Internacional, entregues dels Premis Sant Jordi de Cinema i Premis Ciutat d’Igualada, Congrés Internacional de Docència i Innovació de la UPC, Congrés Internacional de Biblistes (Studiorum Novi Testamenti Societas), arribada dels Reis Mags d'Orient a L'Hospitalet de Llobregat, sales Le Chéval de Sable i All Jazz Club de París, Catalunya Música, TV3, Canal 33 i el casament del chef Ferran Adrià (elBulli).

També han col·laborat amb la cantant americana Jan Harrignton i el Pastor Robert Lee Brown; amb la solista Katty Autrey, amb Sabine van Waesberghe en el projecte Gospel per un somni; i han musicat en directe l’espectacle d’Ombres Xinesques Premi Mandrake d’Or (oscar de la màgia) de l’il.lusionista Sergi Buka.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes