Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert-vermut de blues a Can Ramoneda Actuació de Paul Saint Martin & Iker Piris https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Concert-vermut de blues a Can Ramoneda

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Actuació de Paul Saint Martin & Iker Piris
.

Paul San Martín forma part de l'elenc de pianistes de gran formació que coneixen la transcendència de la música negra en general i del blues en particular. Paul posseeix un mestratge poc habitual, gràcies al qual s'ha convertit en referent obligat com a pianista i cantant de blues & boogie woogie al llarg de tot el circuit nacional i europeu. També s'ha dedicat a aprofundir, investigar i conrear aquesta tradició musical, a més de col·laborar amb artistes de gran rellevància com Nico Wayne Toussaint, Gerry Hundt, Lluís Coloma, Saix Gordon, Eslam Allen, Billy Boy Arnold i un llarg etcètera.

Per a aquest concert, Paul San Martín s'uneix al seu company, amic i excel·lent músic Iker Piris, guitarrista també procedent del nord d'Espanya. Tots dos comparteixen una gran experiència adquirida al llarg dels anys i l'amor pel blues (Chicago, Nova Orleans, West Coast…), que es tradueixen en una gran sintonia en l'escenari, executant aquests blues que tant estimen amb el mestratge i la maduresa d'un parell d'artistes que són, per dret propi, dos referents en el panorama del blues espanyol.

  • Paul San Martín: piano, veu
  • Iker Piris: guitarra, veu
L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Imatges relacionades

Cartell
Cartell

Etiquetes