Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert de blues a Can Ramoneda Nova actuació a Can Ramoneda a l'hora del vermut https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Concert de blues a Can Ramoneda

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Nova actuació a Can Ramoneda a l'hora del vermut
.

Jay Jay Troche és un dels cantants i harmonicistes més reconeguts de l’escena del blues a Buenos Aires. Amb més de 25 anys de carrera, projecta en la seva música els ritmes negres del blues, el jazz, el soul, el jump i el West Coast Swing. Entre altres influències, cal esmentar els noms històrics de BB King, T Bone Walker, Muddy Waters, George Harmonica Smith, Little Walter i, en l’àmbit del blues més contemporani, a William Clarke, Duke Robillard, Kim Wilson i Rod Piazza, entre d’altres.

Jay Jay Troche ha actuat als principals clubs i esdeveniments de blues de l’Amèrica Llatina i Espanya, i ha compartit escenari amb figures de primer nivell: de JAF, Alejandro Medina i Cristina Dall, a l’Argentina, a Javier Vargas, Quique Gómez y Pablo Sampa, a Espanya, passant per Tyrone Vaughan —nebot d'Stevie Ray Vaughan—, JC Smith, Stanley Jordan i Lorenzo Thomson, dels EUA.

La banda que ens acompanyarà està formada per Jay Jay Troche, veu i harmònica; Balta Bordoy, guitarra; Darío Scape, contrabaix; i Arnau Julià, bateria.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes