Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Coaching esportiu: Tècniques motivacionals per a dirigir equips Curs de tècniques motivacionals per a entrenadors/es https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Coaching esportiu: Tècniques motivacionals per a dirigir equips

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Curs de tècniques motivacionals per a entrenadors/es
.

Sessió a càrrec del coach Francesc Martinez Torrent: "M'apassiona el desenvolupament del talent de les persones, tant a les àrees de desenvolupament personal, esportiu i l'àrea de RRHH. Em centro en projectes de desenvolupament de persones, donant suport als seus canvis personals, i col·laborant amb les empreses en el desenvolupament d'una política de RRHH orientada a resultats, dins del concepte de “CUSTOMER TALENT MANAGEMENT”.

Per què he de ser jo qui t'ajudi? Si sou una empresa que voleu retenir i desenvolupar el talent o millorar els resultats de l'àrea comercial, així com donar suport als vostres directors en la consecució d'objectius, contacteu amb mi i us explico com. Si ets un esportista o un equip en procés de creixement i/o amb necessitats de motivació o evolució, et puc guiar per optimitzar la consecució d'objectius. Els meus clients em defineixen com a "canyer" i resolutiu, i t'acompanyo en tot, tot el procés."

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes