Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinefòrum: “7 años” Setmana de la Mediació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Cinefòrum: “7 años”

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Setmana de la Mediació
.

Els quatre protagonistes d'aquest llargmetratge, que va aconseguir 16 candidatures als Goya el 2017, són joves que han aconseguit aixecar una multinacional però, per a això, van haver de desviar milions d'euros a un paradís fiscal. L'endemà saben que els detindran per aquest delicte. Però, i si només un assumeix tota la responsabilitat sobre el frau i deslliura de la condemna la resta?

Aquest és el dilema que planteja el film de Roger Gual, protagonitzat per Alex Brendemühl, Juana Acosta, Paco León, Juan Pablo Raba i Manuel Morón, apropant l'espectador al paper del mediador, que haurà de facilitar que les parts conciliïn els seus diferents interessos i perspectives i arribin a un acord en una sola nit, evidenciant les dificultats que ha d'assumir aquest professional de la resolució extrajudicial de conflictes i les àmplies habilitats amb què ha de comptar per dur a terme el seu treball de forma eficaç.

Després de la projecció de la pel·lícula, els i les assistents podran participar en un col·loqui sobre la pel·lícula, dinamitzat pels mediadors/es de la ciutat, aprofundint en els personatges i en la problemàtica d'aquesta matèria a través del cinema.

Etiquetes