Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Christos Barbas i Nabil Naïr Cicle D'Arrel https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Christos Barbas i Nabil Naïr

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Cicle D'Arrel
.

Concerts, teatre, espectacles multidisciplinaris i exposicions dins el marc de la programació cultural estable de l’Ateneu. 

El cicle D’Arrel és una oportunitat per aproximar-se a les músiques tradicionals d’arreu del món.

Gaudirem de propostes de veus emergents i projectes singulars des de la proximitat del directe més despullat –amb la mínima microfonia i amplificació– i en un context acústicament ressonant, com la Sala Noble. Un format íntim, però amb força, on el límit entre públic i artista es dissol tant metafòricament com físicament.

  • Entrada lliure sense inscripció
  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 40
  • Obertura de portes: 30 minuts abans de l’inici (18.30 h)

Jazz i música oriental

Christos i Nabil tenen diverses coses en comú: tots dos toquen el piano i participen de la formació típica de jazz trio, tots dos són improvisadors versàtils i toquen un instrument de vent que no és tan comú: el ney. Al voltant de les músiques modals i del maqam, Christos i Nabil es coneixen com a mestre i alumne –respectivament– en la interpretació del ney. Amb el temps descobreixen la seva afinitat pel piano, els llenguatges contemporanis del jazz i la composició instantània, i decideixen compartir idees i creacions pròpies que serveixin de punt de partida per explorar aquests territoris comuns vertebrats per la improvisació, l'escolta i una sensibilitat singular.

  • Christos Barbas, ney i teclat
  • Nabil Naïr; piano, ney i clarinet