Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cent anys d'història del Celler Cooperatiu (1919-2020) Activitat que pertany al centenari del Celler Cooperatiu de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Cent anys d'història del Celler Cooperatiu (1919-2020)

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Activitat que pertany al centenari del Celler Cooperatiu de Rubí
.

El Celler Cooperatiu de Rubí celebra enguany el centenari de la seva fundació. Per commemorar-ho, l'Ajuntament ha organitzat una exposició que es podrà veure des del 29 de juny fins al 20 de desembre. L'exposició acostarà els visitants a la història d'aquest edifici vinculat a l'activitat vinícola i reconvertit, després d'una ambiciosa rehabilitació, en equipament cultural.

A més, l'artista rubinenca Anna Tamayo ha fet un díptic de gran format per commemorar el centenari de l'equipament. Aquesta obra estarà exposada al vestíbul del Celler, i ha estat treballada en la seva base amb pintura a l'oli. Un cop seca, s'hi han fet intervencions amb les tècniques del collage i l'encàustica. L'obra representa la particular visió d'aquest artista plàstica sobre aquest element del patrimoni històric rubinenc, i les emocions que li produeixen.

Etiquetes