Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Caral-Supe, la primera civilització d'Amèrica Seminari: Les "cultures mares" precolombines https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Caral-Supe, la primera civilització d'Amèrica

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Seminari: Les "cultures mares" precolombines
.

La cultura de Caral-Supe, que es va desenvolupar fa uns 5.000 anys, és considerada actualment com la civilització més antiga d'Amèrica. Contemporània amb l'Antic Egipte i la Sumèria de Mesopotàmia, és una de les anomenades “cultures mares” de l'àrea Andina. Les seves obres d'enginyeria van ser extraordinàries, el desenvolupament científic va ser admirable i la seva organització política, social i religiosa va servir com a llegat per a altres cultures precolombines que la van succeir. A més, va ser una de les primeres civilitzacions de la Història a mostrar respecte per la natura i defensar la igualtat de gènere.

A càrrec de Francesc Bailon Trueba.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes