Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Butsènit d’Urgell (un thriller rural), amb Jordi Corbera Club de Lectura Criminal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Butsènit d’Urgell (un thriller rural), amb Jordi Corbera

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Club de Lectura Criminal
.

D’octubre a juny us proposarem novel·les escrites i publicades per escriptores i escriptors dels països catalans. En llegirem una cada mes i el tercer dimarts ens reunirem amb la lectura feta per opinar, comentar i xerrar dels temes que s’hi relacionin. En algunes ocasions, ens acompanyaran les autores o els autors i, quan vinguin, podrem conèixer-los, escoltar de primera mà com i per què han creat aquests mons. Podrem intercanviar idees, exposar les nostres interpretacions i plantejar preguntes. Sense adonar-nos-en, començarem a reconèixer la literatura i les persones de quilòmetre zero que també escriuen aquest gènere.

  • Espai: Sala Noble
  • Aforament: 24
  • Activitat amb inscripció prèvia

Som al 1994. El Roger condueix rumb a Butsènit d’Urgell, un petit nucli de 300 habitants situat a la Noguera. Fuig del seu passat, només busca evadir-se i escriure envoltat de natura. Allà l’esperen el Joan i l’Eulàlia, un matrimoni que lluita pel somni de construir un allotjament rural. La promesa de tranquil·litat vola pels aires en pocs minuts, els que passen des que el Roger i el Joan es coneixen al bar del poble fins que presencien un assassinat a la vista de tothom. La mort de Jaume Porta, un dels dos germans més poderosos del poble, desencadenarà un caos que portarà al límit la vida de tots el protagonistes. Enmig d’una boira persistent, l’assassinat d’una adolescent aquella mateixa nit farà aflorar enveges i rancúnies cuinades a foc lent durant anys. La Guàrdia Civil es veurà desbordada, incapaç de controlar un vast territori on la violència seguirà estenent-se i on tothom té coses a amagar.

  • Amb l’autor Jordi Corbera