Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bitcoin, criptomonedes i blockchain (cadena de blocs), què és? Formació empresarial https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Bitcoin, criptomonedes i blockchain (cadena de blocs), què és?

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Formació empresarial
.

Programa


OBJECTIUS

  • Presentar el concepte de bitcoin, criptomonedes i blockchain, mostrar que han arribat per quedar-se i les oportunitats que ens ofereixen.
  • Demostrar que el bitcoin, les criptomonedes i la tecnologia blockchain representen un canvi de pensar, d’interactuar i de compartir.


CONTINGUTS

Aquesta sessió és l'oportunitat de veure com la blockchain (cadena de blocs) canvia dràsticament i positivament la nostra forma d'interactuar, tant per vendre i comprar com per cobrar i pagar (criptomonedes - bitcoin), i també per operar en els nostres acords (smart contracts).

  • De forma bàsica, què és la blockchain, el bitcoin i les criptomonedes?
  • Introducció al concepte de blockchain i aproximació a les noves formes de negoci, als nous mercats i a les noves formes d'operar.
  • Exposar els canvis en la forma de pensar, de confiar, d’interactuar i de compartir amb aquesta tecnologia.
  • Reflexió sobre les criptomonedes, les seves implicacions i les plataformes amb criptomonedes com els primers beneficiaris.
  • Introduir alguns conceptes: smart contract (contracte Intel·ligent), wallet (moneder virtual), miners, hash, criptomonedes, bitcoin i token.

 

INSCRIU-T'HI AQUÍ

 

Més informació


Destinataris: Persones emprenedores, empreses, pimes, professionals, autònoms/es...

Data: 21 d’octubre del 2021

Horari: De 9.30 a 12.30 h

Modalitat: Formació en línia. Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.

Ponent: Maria Teresa Garriga Barcons

 

PLACES LIMITADES

Aquesta formació està valorada en 330 €. Està subvencionada al 100% i, per tant, no suposa cap despesa per al participant.

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

 

Organitza:

rubiempresa_image_gallery_ajuntament.jpgrubiempresa_image_gallery_ose_2.jpg

rubiempresa_image_gallery_sant cugat.jpg


Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpg

Etiquetes