Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Big Data per emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes Formació empresarial. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Big Data per emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Formació empresarial.
.

 PLACES EXHAURIDES 


Programa


Formació de 8 hores dividida en 2 sessions els dies 5 i 12 de novembre de 2020

OBJECTIUS

  • Identificar, per mitjà del Big Data i les dades obertes, les oportunitats de negoci que es poden generar dins del gran volum de dades accessibles a través d’Internet.
  • Dotar de pautes metodològiques i aprendre l’ús d'eines i programari open source que permetin als participants obtenir informació de manera senzilla, automàtica i sense cost o a un cost molt baix.


CONTINGUTS

Sessió 1:

  • Big Data i dades obertes: què són i com treure’n profit.
  • Recursos d’informació de l’entorn competitiu (empresarial, financer, sectorial i de mercats, científic i tecnològic, patents i marques, subvencions, concursos públics, etc.).
  • Eines i estratègies per identificar oportunitats i amenaces de l’entorn competitiu (paraules clau, cercadors temàtics, base de dades, alertes, etc.).


Sessió 2:

  • Captura totes les informacions que t’interessen. Eines open source de captura automàtica de dades (RSS, alertes, watchers, etc.).
  • Processa i analitza oportunitats i amenaces. Eines open source de processament i anàlisi de dades automàtiques (quadres de comandament, processament automàtic d’informacions, potions, etc.).
  • Sintetitza, difon i extreu valor de la vigilància. Eines open source de síntesi i distribució d’informacions (generació de butlletins, intranets, portals, triggering, etc.).

   

Més informació


Destinataris: Persones emprenedores, empreses, pimes, professionals, autònoms/es...

Data: 5 i 12 de novembre del 2020

Horari: De 9.30 a 13.30 h

Modalitat: Formació en línia. Les persones inscrites rebran un enllaç per accedir a la formació uns dies abans del seu inici.

Ponent: Xavier Gallardo // Novatec Advisors

 

PLACES LIMITADES

Aquesta formació està valorada en 960 €. Està subvencionada al 100% i, per tant, no suposa cap despesa per al participant.

L'organització es reserva el dret d'anul·lar les jornades formatives que no tinguin un mínim de participants.

Durant la sessió formativa es podran realitzar fotografies i/o gravacions audiovisuals. La inscripció a l'acte porta implícit el consentiment per poder publicar fotografies o documents videogràfics on la persona inscrita pot aparèixer.

 

Organitza:

rubiempresa_image_gallery_ajuntament.jpgrubiempresa_image_gallery_ose_2.jpg

rubiempresa_image_gallery_sant cugat.jpg


Amb el suport de:

rubiempresa_image_gallery_diba.jpg

Etiquetes