Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Audició-Concert amb la Cobla Montgrins Diada de Sant Jordi 2021 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Audició-Concert amb la Cobla Montgrins

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Diada de Sant Jordi 2021
.

El divendres 23 d’abril de 2021, Diada de Sant Jordi, tindrà lloc una audició-concert de sardanes organitzada pel Foment de la Sardana de Rubí, amb el suport de l’Ajuntament. 

L'audició-concert, que se celebrarà als Jardins de l’Ateneu a partir de les 18 h, serà interpretada per la cobla MONTGRINS.

El programa serà el següent: RECORDANT VIC JOAQUIM SERRA AL NOSTRE BARRI MANEL SADERRA PUIGFERRER SA PALOMERA RICARD VILADESAU (1) EL CAVALLER ENAMORAT JOAN MANÉN (2) PRESENT SERÀ PRESENT CONRAD RAFART AL FOMENT DE RUBÍ MARTIRIÀ FONT OCELLETS ENJOGASSATS LLUÍS BUSCARONS (3) CATALUNYA CANTA FRANCESC MAS ROS CANTANT L’AMOR JOSEP VICENS “XAXU” RACAUBA JOSEP SADERRA L’ESPERXADOR DE SOMNIS JOAN JORDI BEUMALA TAMBORINADA CARLES SAGARRA (4) 1 Obligada de trompeta. Solista: Jean Marie Oriol 2 Melodia de tenora. Solista: Conrad Rafart 3 Obligada de flabiol. Solista: Mar Vilar 4 Obligada de cobla.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.