Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Addictes al Microteatre 6a edició del festival de microteatre de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Addictes al Microteatre

Aquesta activitat ja ha finalitzat

6a edició del festival de microteatre de Rubí
.

Addictes al microteatre és un festival de teatre jove que va néixer amb dos objectius clars: donar visibilitat a les companyies joves i aconseguir fer xarxa entre elles.

Després de dos anys, torna el festival en forma de 6a edició sota el lema Donem vida al microteatre.

Pots fer les reserves d'entrades gratuïtes al correu electrònic microteatrerubi@gmail.com indicant el nom de totes les persones que hi assistiran, el dia (26 o 27) i l'horari del passi (17,30 o 18,30 h).

   

Dissabte

Glandel i Clitorela. Cia. La Sibil·lina

En casa del senyor Glandel, la noia què l’ajuda a fer les feines de la casa, comença a descobrir un secret  què el senyor Glandel tenia guardat del seu passat, a causa d’un fet inesperat. Segons avança la  descoberta, sortiran a la llum altres fets relacionats amb aquest secret inconfessable.

Polis! La gestació d’un programa televisiu. Cia. Fata Morgana

Un productor televisiu vol fer un programa sobre el treball policial. Abans, però, necessita el vistiplau del comissari de policia.

Èthika. Cia. Peixospeixeres

Dos professors d’ètica del mateix institut es troben en un bar. Ella li demana un favor que se surt de la legalitat. Ell dubta, però  finalment accepta. La situació es complica quan ella li fa una impactant revelació i l’assumpte es torna més tèrbol del que sembla.  

Diumenge 

Esto no es una peli de Tarantino. Cia. Escena 13

Doncs això, que no cal portar impermeable!

Soy (como) un Animal. Cia. Little Ainara

Ainara parla, interpreta, reflexiona, i balla en nom dels animals. T'atreveixes a nedar en un mar nou ple de preguntes no resoltes, un mar ple de respostes incoherents? 

Equinocci. Cia. Lamot Art

A través de les cultures s’ha venerat el pas del temps, les estacions i la natura i la màgia que amaguen. Però quan no hi creus és difícil veure-ho. Un equilibri constant, una mateixa essència. 

 

Etiquetes