Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acció climàtica local i regional Setmana Europea de les Regions i Ciutats https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Acció climàtica local i regional

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Setmana Europea de les Regions i Ciutats
.

L'Ajuntament de Rubí i l'Association of European Border Regions (AEBR) organitzen conjuntament el taller Acció climàtica local i regional, dins la 18a Setmana Europea de les Regions i Ciutats. En el marc d'aquest acte, l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, presenta l'experiència de Rubí amb el projecte de foment de l'eficiència energètica i les energies renovables Rubí Brilla.

 El taller es pot seguir en directe aquí. 

   

Programa


Benvinguda i presentació

Benvinguda a càrrec d'Ana María Martínez Martínez, alcaldessa de Rubí, i Martín Guillermo Ramírez, secretari general de l'Association of the European Border Regions. 

Discurs d'obertura per l'artista i activista Ruslana.


Taula rodona

Experiència de Rubí, presentada per l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez.

Experiència de Colònia (Alemanya), presentada pel responsable de trens motrius alternatius i project manager per al projecte de zero emissions, Jens Conrad.

Experiència de Lappeenranta (Finlàndia), presentada pel gerent de desenvolupament de la ciutat de Lappeenranta, Markku Mäki-Hokkonen.

Experiència de la regió d'Odessa (Ucraïna), presentada pel vicepresident del Consell Regional d'Odessa, Yuriy Dimchoglo.

Debat obert moderat per Martín Guillermo Ramirez (AEBR) i intervencions dels voluntaris de l'Interreg Volunteer Young (IVY).

Etiquetes