Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

8è Festival de Blues de Rubí Concerts de divendres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

8è Festival de Blues de Rubí

Activitat suggerida

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Concerts de divendres
.

20.30 a 22.00 h: CARLA SUNDAY & THE BLUE BIRDS 

Carla Sunday és la tremenda veu emergent del blues d’avui a Catalunya. Aquesta jove cantant de Barcelona irromp i encalça la seva carrera amb cançons que varen perpetuar Bessie Smith, Dinah Washington, Ruth Brown, Koko Taylor o Etta James. Carla Sunday actua a Rubí acompanyada del trio The Blue Birds, amb Poyo Moya al piano, Oriol Fontanals al contrabaix i Reginald Vilardell a la bateria.

22.30 a 24.00 h: BIG MAMA MONTSE TRIBUTE 

Montse Pratdesaba és el referent vocal del blues que s’ha fet a Catalunya, amb una trajectòria artística que ja supera els trenta anys. La Societat de Blues de Rubí vol reconèixer i agrair la contribució de la Big Mama Montse a la difusió del gènere i la seva influència a tots els que a Catalunya ens mou el blues.

Presentem a Rubí aquesta important figura sènior del blues fent-la acompanyar d’una banda carregada de simbolisme, donat que està integrada pels més destacats músics de blues de les noves fornades de Barcelona: Martín Búrguez: guitarra, Pol Padrós: saxo tenor, Oriol Fontanals: contrabaix, i Arnau Julià: bateria.

L'Ajuntament ofereix aquest espai web a les entitats, comerços i partits polítics de la ciutat perquè puguin fer difusió de les activitats que organitzen al municipi. És responsabilitat seva que la informació publicada sigui correcta i veraç.

Etiquetes