Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Temes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Temes

Rubí Forma

Rubí Forma té com a objectiu fomentar la inserció laboral i la promoció professional de la ciutadania de Rubí.

Salut

La Salut pública és el conjunt d’actuacions de l’administració per protegir i promoure la salut de les persones i prevenir la malaltia.

Seguretat

La Policia Local, juntament amb els Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, vetlla per la seguretat ciutadana de Rubí.

Serveis funeraris

La defunció d’un familiar és una circumstància difícil que afecta profundament. No obstant això, hi ha certs procediments que s'han d’atendre necessàriament i, malgrat el dolor, cal decidir tots els aspectes que fan referència al servei funerari.

Serveis Socials

Els Serveis Socials s'adrecen especialment a la prevenció de situacions de risc, a la compensació de dèficits de suport social i econòmic i de situacions de vulnerabilitat i de dependència i a la promoció d'actituds i capacitats de les persones.

Solidaritat i cooperació

L’Ajuntament de Rubí ha dut a terme intervencions de cooperació al desenvolupament des de l’any 1992, impulsades conjuntament amb la societat rubinenca.

Urbanisme

El Servei de Planejament i Gestió Urbanística és l’encarregat d’aplicar els criteris bàsics per ordenar, transformar i conservar el territori. També s’ocupa de regular l’ús dels edificis i les instal·lacions.