Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada sobre Formació Professional a Rubí L'Ajuntament de Rubí, a través del Consell de l'FP de la ciutat, treballa per impulsar la formació professional integrada al municipi. La mostra de la FP és una de les accions que, cada any, donen a conèixer l'oferta d'FP que es pot estudiar a Rubí. Enguany, els dies 6 i 7 d'abril, la fira es posa en marxa presencialment al Celler i manté una edició en línia al web municipal. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Jornada sobre Formació Professional a Rubí

L'Ajuntament de Rubí, a través del Consell de l'FP de la ciutat, treballa per impulsar la formació professional integrada al municipi. La mostra de la FP és una de les accions que, cada any, donen a conèixer l'oferta d'FP que es pot estudiar a Rubí. Enguany, els dies 6 i 7 d'abril, la fira es posa en marxa presencialment al Celler i manté una edició en línia al web municipal.

Tots els centres de formació professional de la ciutat mostren, a través de la mostra en línia, en què consisteix cadascun dels cicles o cursos de formació professional que s'imparteixen al municipi. A través de la pàgina web municipal, la ciutadania té l'oportunitat de descobrir la seva vocació professional i accedir a tots els recursos disponibles per trobar la formació que més s’adapta als seus interessos i les seves habilitats. A través dels testimonis de persones que s'han format o s'estan formant en centres de formació professional del municipi, descobrireu les potencialitats de l'FP.

Consulta el programa de la Jornada presencial del Celler!

Tria FP

Benvinguda