Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

II Mostra sobre Formació Professional a Rubí L'Ajuntament de Rubí, a través del Consell de l'FP de Rubí, treballa per impulsar la formació professional integrada al municipi. La mostra de la FP és una de les accions que ens permet, cada any, donar a conèixer l'oferta d'FP que es pot estudiar al municipi. Aquest any, els dies 13, 14 i 15 d'abril, la fira es posa en marxa en format virtual. https://www.rubi.cat/ca/temes/rubi-forma/ii-mostra-sobre-formacio-professional-de-rubi/oferta-de-formacio-professional-integrada-a-rubi-1/@@images/image/preview

II Mostra sobre Formació Professional a Rubí

L'Ajuntament de Rubí, a través del Consell de l'FP de Rubí, treballa per impulsar la formació professional integrada al municipi. La mostra de la FP és una de les accions que ens permet, cada any, donar a conèixer l'oferta d'FP que es pot estudiar al municipi. Aquest any, els dies 13, 14 i 15 d'abril, la fira es posa en marxa en format virtual.

Tots els centres de formació professional de la ciutat mostren, a través de gravacions, en què consisteix cadascun dels cicles o cursos de formació professional que s'imparteixen al municipi. A través de la pàgina web municipal, la ciutadania té l'oportunitat de descobrir la seva vocació professional i accedir a tots els recursos disponibles per trobar la formació que més s’adapta als seus interessos i les seves habilitats. A través dels testimonis de persones que s'han format o s'estan formant en centres de formació professional del municipi, descobrireu les potencialitats de l'FP.

A més, com a novetat, estrenem el Cercador de la Formació Professional Integrada, una eina per fer més fàcil l'accés a tota la informació de la Formació Professional Integrada a Rubí.

Tria FP

Benvinguda
Agraïments: Centres de Formació Professional de Rubí, Departament d'Educació de la Generalitat, Aliança per a l'FP Dual, Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Cecot Formació & Desenvolupament, Consell Comarcal del Vallès Occidental,  Cos de Mosos d’Esquadra i Parc de Bombers de Rubí.