Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informe fotovoltaica col·lectiu Formes part d'una comunitat veïnal i voleu apostar per l'autoconsum compartit entre els diferents veïns i veïnes? Mitjançant aquest servei t'orientem per fer possible aquesta opció a la vostra comunitat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Informe fotovoltaica col·lectiu

Formes part d'una comunitat veïnal i voleu apostar per l'autoconsum compartit entre els diferents veïns i veïnes? Mitjançant aquest servei t'orientem per fer possible aquesta opció a la vostra comunitat.
L’autoconsum solar és una de les solucions renovables més atractives pel sector residencial. La reducció dels preus dels materials, juntament amb una regulació favorable, fan de l’autoconsum una solució idònia per la transició energètica. L'autoconsum millora en eficiència des de la col·lectivitat tant des del punt de vista social com ambiental i econòmic. L’autoconsum compartit, en aquest sentit, és un revulsiu social que, més enllà de beneficis econòmics, ens ha de permetre un "empoderament” ciutadà en un sector bàsic, estratègic i altament monopolitzat.
 

Què oferim a la vostra comunitat veïnal?


  • Assessorament: ajudes, subvencions, bonificacions, tràmits...
  • Informe autoconsum: estimació dels estalvis energètics i econòmics  per cada habitatge de la comunitat que ho desitgi.
  • Cerca de proveïdors: us oferim el següent portal web on podreu sol·licitar pressupostos a les diferents empreses especialitzades inscrites.
  • Acompanyament final: us acompanyem, des del punt de vista tècnic, en la presa de decisió final.
Per accedir al servei només heu d'enviar un correu a rubi_brilla@ajrubi.cat.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0