Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informe automàtic d'estalvi a la factura elèctrica Benvingut/da al nou servei d'optimització de la factura elèctrica del Rubí Brilla. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Informe automàtic d'estalvi a la factura elèctrica

Benvingut/da al nou servei d'optimització de la factura elèctrica del Rubí Brilla.

A la nova tarifa elèctrica, única i d'aplicació directa a tots els consumidors del mercat regulat, hi haurà dues potències contractades i tres períodes horaris on l'energia consumida tindrà un preu diferent en cada un d'ells: punta, el més car; pla, similar a l'actual; i vall, el més barat. Els horaris seran aquests: 

tarifas CAT

 

L'informe


Estàs a un clic de reduir els teus costos. Només has d'omplir els camps del següent formulari per tal que puguem accedir a les teves dades de consum energètic i en breu rebràs un informe amb recomanacions personalitzades d'optimització de la teva factura.

I si encara et queda algun dubte, contacta amb nosaltres a rubi_brilla@ajrubi.cat.

Pots rebre el teu informe omplint aquest formulari amb les dades del titular del punt de subministrament que trobaràs a la factura elèctrica:

Formulari Pylon

*Vàlid per a tarifes 2.0 i 2.1 (inferiors a 15kW de potència contractada).

*Les dades del formulari següent han de correspondre al titular del punt de subministrament.

 

El servei


Aquest nou servei permet de forma fàcil, segura i innovadora accedir a les teves dades de consum horàries reals d'energia, així com a les teves demandes de potència. 

Aquest accés a dades reals ens permet generar de manera automàtica un informe amb consells d'ajust de paràmetres contractuals de la factura totalment fidedigne. 

Seguint els consells dels informes automàtics es pot aconseguir fins a un 50% d'estalvi econòmic de la factura. Com és possible? En la gran majoria dels ajustos es recomana: 

  • Canvi de tarifa i ajust del preu de l'energia
  • Contractació de de tarifes amb discriminació horària
  • Ajust a la baixa de la potència contractada i el seu preu

 

Material complementari


Som conscients que un cop rebis l'Informe automàtic d'estalvi a la factura elèctrica et podran quedar dubtes tècnics al respecte i com entendre'ls per poder fer els canvis recomanats. 

Recorda que sempre ens pots escriure a rubi_brilla@ajrubi.cat, però tenim material en línia que et pot ser d'ajut: 

 

Faqs sobre la factura elèctrica

En aquest apartat trobaràs 15 preguntes i respostes sobre què és i com s'estructura la factura elèctrica per tal de poder fer els canvis necessaris. Clica sobre la imatge per accedir-hi

faqs factura.PNG

 

Taller en línia de facturació elèctrica

Des de Rubí Brilla hem fet força tallers en línia. Et recomanem que els visionis tots, però aquí tens el de factura elèctrica, que et pot ajudar a entendre-la millor i poder aplicar els canvis que et recomanem amb més seguretat: 

 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

9
1