Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Auditories energètiques El projecte Comerç Sostenible orienta el comerç de la ciutat cap a un model de negoci responsable en l’ús de l’energia amb un doble objectiu: reduir la despesa energètica dels establiments i, alhora, fer-los més competitius. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Auditories energètiques

El projecte Comerç Sostenible orienta el comerç de la ciutat cap a un model de negoci responsable en l’ús de l’energia amb un doble objectiu: reduir la despesa energètica dels establiments i, alhora, fer-los més competitius.

Més de 40 establiments rubinencs van participar a la primera edició del projecte. Si vols unir-te a aquesta iniciativa, envia'ns un correu a rubi_brilla@ajrubi.cat.

 

Auditoria energètica


La proposta es basa en l’assessorament gratuït i personalitzat. Després d'haver ajustat els aspectes contractuals se segueix amb una auditoria energètica a l’establiment. S’incideix en les formes d'ús d'energia per tal de millorar reduir-ne el consum, fer més eficient el restant i tot sense perdre confort per als treballadors i clients. 

No deixis passar l’oportunitat de reduir el cost energètic del teu comerç!

 

Mesures amb cost zero


Estalvi mitjà en la factura: 15%

De la diagnosi inicial se’n desprèn un informe amb propostes de millora específiques per tal que el comerç sigui més eficient i redueixi la factura energètica, sense cap inversió prèvia.

El canvi d’hàbits i l’ajust de la potència contractada són la manera més ràpida de començar a estalviar energia i despesa. Cada comerç rep un assessorament personalitzat a través de l’estudi de la seva factura, per tal de reduir la despesa energètica i millorar les condicions amb la comercialitzadora que té contractada, o bé se li proposa canviar-la.

l finalitzar aquesta fase, es lliura un informe amb les mesures temporitzades en un cronograma, per tal que les que impliquin un cost es facin a través de l'estalvi generat amb les mesures que no en tenen.

 

Estalvi i inversió


Estalvi mitjà en la despesa energètica: 40%

Un cop aplicades les mesures de l’informe, la despesa energètica dels establiments comença a reduir-se. A partir d’aquest estalvi, el comerç pot invertir els diners estalviats en noves mesures per continuar estalviant, sempre amb l’acompanyament de l’equip Rubí Brilla.

Només amb canvis d’il·luminació s’arriba a estalviar fins al 60% del consum energètic, que és la part més important d’un comerç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0