Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ORIGEN SOLAR Origen Solar és una enginyeria especialitzada en projectes d'energia renovable, en l'àmbit solar fotovoltaic i eficiència energètica, amb seu a Sant Cugat del Vallés. Som especialistes en clients residencials. Dissenyem projectes personalitzats amb l'objectiu d'afavorir l'autoconsum energètic, per a avui i el futur pròxim. Oferim proximitat, professionalitat i tots els serveis necessaris per al bon desenvolupament del projecte, de manera clara i senzilla. Proposem equips d'alta qualitat i eficiència. Sabem que l'única manera d'oferir la millor garantia és comercialitzar les millors marques, perquè la teva instal·lació sigui duradora. Ens encarregarem de tots els processos; des de l'obtenció de permisos municipals, fins a la instal·lació, posada en marxa, connexió i legalització. Està tot inclòs en el preu. Comprovaràs que pots cuidar el medi ambient reduint la petjada de carboni i fer una inversió intel·ligent, al mateix temps. Quin és el nostre lema? Consumeix la teva energia verda, una energia neta i inesgotable. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

ORIGEN SOLAR

Origen Solar és una enginyeria especialitzada en projectes d'energia renovable, en l'àmbit solar fotovoltaic i eficiència energètica, amb seu a Sant Cugat del Vallés.

Som especialistes en clients residencials. Dissenyem projectes personalitzats amb l'objectiu d'afavorir l'autoconsum energètic, per a avui i el futur pròxim. Oferim proximitat, professionalitat i tots els serveis necessaris per al bon desenvolupament del projecte, de manera clara i senzilla. Proposem equips d'alta qualitat i eficiència. Sabem que l'única manera d'oferir la millor garantia és comercialitzar les millors marques, perquè la teva instal·lació sigui duradora.

Ens encarregarem de tots els processos; des de l'obtenció de permisos municipals, fins a la instal·lació, posada en marxa, connexió i legalització. Està tot inclòs en el preu.

Comprovaràs que pots cuidar el medi ambient reduint la petjada de carboni i fer una inversió intel·ligent, al mateix temps.

Quin és el nostre lema? Consumeix la teva energia verda, una energia neta i inesgotable.

Destinataris

  • Habitatge particular
  • Comunitat de propietaris
  • Comerç
  • Indústria
  • Serveis / Oficines

Serveis

  • Instal·lació per a l'autoconsum elèctric (plaques fotovoltaiques)
  • Millora dels sistemes actius (caldera, aerotèrmia/bombes de calor eficients...)
ORIGEN SOLAR.
CIF: B67594697
Telèfon: 93 881 86 87