Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

INSTAL.LACIONS INDUSTRIALS FAGOM Oferim serveis de Manteniment periòdic preventiu i correctiu de les instal·lacions i equips existents, com de disseny, construcció i legalització de noves instal·lacions i maquinària segons les necessitats del client, cobrint les exigències legals i la reglamentació vigent. Disposem d'una oficina tècnica amb un equip multidisciplinari compost per enginyers industrials i tècnics, tots professionals qualificats disposant dels registres i les acreditacions necessàries que garanteixen un servei efectiu i personalitzat. Estem especialitzats en Instal·lacions ATEX i SIL, Instal·lacions elèctriques Alta i Baixa Tensió, Termografia infraroja, Instal·lacions energia solar (tèrmica i fotovoltaica), Processos d'automatització industrial, Manteniment industrial i Instal·lacions d'estalvi energètic. Els nostres serveis principals són: - Document de protecció contra explosions. - Redacció del document que descriu les actuacions necessàries per al compliment de les fitxes que classifiquin risc d'explosió. - Adaptació de la instal·lació existent per treballar de conformitat amb les directives 99/92/CE i 94/9/CE. - Anàlisi i avaluació de les cingleres de les màquines existents sense marcatge ATEX que puguin generar cingleres a la instal·lació. - Avaluació de la incorporació d'elements de control, reducció o supressió de l'explosió (apagames, discos de ruptura, etc.) - Aplicació del reglament electrotècnic de baixa tensió (REBT), Reial decret 842/2002, instrucció ITC BT 29 (referent a locals amb risc d'incendis o explosió). - Inspeccions reglamentàries de baixa tensió. - Aplicació de normes SIL (safety integrity level) per fiabilitzar sistemes de detecció i actuació. - Determinació d'índexs d'explosivitat. - Mesurament de cabals de ventilació, camp electromagnètic, etc. - Termografia. - Formació ATEX per a empreses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

INSTAL.LACIONS INDUSTRIALS FAGOM

Oferim serveis de Manteniment periòdic preventiu i correctiu de les instal·lacions i equips existents, com de disseny, construcció i legalització de noves instal·lacions i maquinària segons les necessitats del client, cobrint les exigències legals i la reglamentació vigent.

Disposem d'una oficina tècnica amb un equip multidisciplinari compost per enginyers industrials i tècnics, tots professionals qualificats disposant dels registres i les acreditacions necessàries que garanteixen un servei efectiu i personalitzat.

Estem especialitzats en Instal·lacions ATEX i SIL, Instal·lacions elèctriques Alta i Baixa Tensió, Termografia infraroja, Instal·lacions energia solar (tèrmica i fotovoltaica), Processos d'automatització industrial, Manteniment industrial i Instal·lacions d'estalvi energètic.

Els nostres serveis principals són:

- Document de protecció contra explosions.

- Redacció del document que descriu les actuacions necessàries per al compliment de les fitxes que classifiquin risc d'explosió.

- Adaptació de la instal·lació existent per treballar de conformitat amb les directives 99/92/CE i 94/9/CE.

- Anàlisi i avaluació de les cingleres de les màquines existents sense marcatge ATEX que puguin generar cingleres a la instal·lació.

- Avaluació de la incorporació d'elements de control, reducció o supressió de l'explosió (apagames, discos de ruptura, etc.)

- Aplicació del reglament electrotècnic de baixa tensió (REBT), Reial decret 842/2002, instrucció ITC BT 29 (referent a locals amb risc d'incendis o explosió).

- Inspeccions reglamentàries de baixa tensió.

- Aplicació de normes SIL (safety integrity level) per fiabilitzar sistemes de detecció i actuació.

- Determinació d'índexs d'explosivitat.

- Mesurament de cabals de ventilació, camp electromagnètic, etc.

- Termografia.

- Formació ATEX per a empreses.

Destinataris

 • Habitatge particular
 • Comunitat de propietaris
 • Comerç
 • Indústria
 • Serveis / Oficines

Serveis

 • Instal·lació per a l'autoconsum elèctric (plaques fotovoltaiques)
 • Rehabilitació energètica (millora dels sistemes passius: aïllament de façanes, finestres...)
 • Millora dels sistemes actius (caldera, aerotèrmia/bombes de calor eficients...)
 • Alternatives de mobilitat sostenible (bicicletes elèctriques, punts de recàrrega...)
 • Serveis de consultoria energètica (auditoria energètica, gestió energètica...)
 • Millores en la instal·lació elèctrica (butlletins, adequació de la instal·lació...)
 • Altres
INSTAL.LACIONS INDUSTRIALS FAGOM.
CIF: B62130893
Telèfon: 93 879 25 33