Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ENERBiTE Empresa especialitzada en l'estudi, el desenvolupament i l'execució de projectes d'energia solar fotovoltaica en totes les fases. La nostra àmplia experiència en aquest sector a l'alça ens permet créixer mentre fem créixer els nostres clients. Ofereix la prestació de serveis de consultoria, desenvolupament i promoció de centrals d'energia renovable, i la realització de tota mena d'obra civil i instal·lacions industrials per al seu desenvolupament. Les arrels de la nostra empresa es remunten a l'any 1975, aleshores, Don Vicente Gómez Villamón va començar a donar servei a les indústries de la comarca del Vallès Oriental a 20 minuts de Barcelona. És a la nostra seu de Granollers on fa 25 anys, ja amb el nom Instal·lacions Industrial Fagom S.L., instal·lem la nostra primera instal·lació fotovoltaica d'autoconsum sobre la coberta de la nostra pròpia nau. La nostra vocació innovadora ens va fer ser pioners a les nostres pròpies instal·lacions amb una tecnologia que encara tenia molt marge de desenvolupament. Ara amb el pas del temps recopilem tota la nostra experiència, el nostre “know how” i la unim per crear Enerbite. L'esperit inicial del nostre fundador continua inspirant la nostra acció: vocació de servei, passió per la tecnologia, una indústria més segura, més eficient i que sigui una millora pel benestar de les persones en un món sostenible. Això ens orienta a assolir un horitzó on els clients ens brindin la possibilitat de desenvolupament de projectes en una relació que volem de llarga durada. Així, aprenem, projectem, executem, mantenim, reformem, etc. un binomi Enerbite® – Client que de tranquil·litat, seguretat i excel·lència. Benvinguts a Enerbite https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

ENERBiTE

Empresa especialitzada en l'estudi, el desenvolupament i l'execució de projectes d'energia solar fotovoltaica en totes les fases. La nostra àmplia experiència en aquest sector a l'alça ens permet créixer mentre fem créixer els nostres clients. Ofereix la prestació de serveis de consultoria, desenvolupament i promoció de centrals d'energia renovable, i la realització de tota mena d'obra civil i instal·lacions industrials per al seu desenvolupament.

Les arrels de la nostra empresa es remunten a l'any 1975, aleshores, Don Vicente Gómez Villamón va començar a donar servei a les indústries de la comarca del Vallès Oriental a 20 minuts de Barcelona. És a la nostra seu de Granollers on fa 25 anys, ja amb el nom Instal·lacions Industrial Fagom S.L., instal·lem la nostra primera instal·lació fotovoltaica d'autoconsum sobre la coberta de la nostra pròpia nau.

La nostra vocació innovadora ens va fer ser pioners a les nostres pròpies instal·lacions amb una tecnologia que encara tenia molt marge de desenvolupament.

Ara amb el pas del temps recopilem tota la nostra experiència, el nostre “know how” i la unim per crear Enerbite. L'esperit inicial del nostre fundador continua inspirant la nostra acció: vocació de servei, passió per la tecnologia, una indústria més segura, més eficient i que sigui una millora pel benestar de les persones en un món sostenible.

Això ens orienta a assolir un horitzó on els clients ens brindin la possibilitat de desenvolupament de projectes en una relació que volem de llarga durada. Així, aprenem, projectem, executem, mantenim, reformem, etc. un binomi Enerbite® – Client que de tranquil·litat, seguretat i excel·lència.

Benvinguts a Enerbite

Destinataris

  • Habitatge particular
  • Comunitat de propietaris
  • Comerç
  • Indústria
  • Serveis / Oficines

Serveis

  • Instal·lació per a l'autoconsum elèctric (plaques fotovoltaiques)
  • Serveis de consultoria energètica (auditoria energètica, gestió energètica...)
  • Millores en la instal·lació elèctrica (butlletins, adequació de la instal·lació...)
  • Altres
ENERBiTE.
CIF: B67592121
Telèfon: 93 879 25 33