Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Respira, Rubí Exposició de gran format amb les obres del Col·lectiu d'Il·lustradores i Il·lustradors de Rubí City (CIRC), que porten el medi natural al nucli urbà de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Respira, Rubí

Exposició de gran format amb les obres del Col·lectiu d'Il·lustradores i Il·lustradors de Rubí City (CIRC), que porten el medi natural al nucli urbà de la ciutat.

Del 22 d'abril a l'1 de maig

Respira, RubíAquesta exposició és un reconeixement al meravellós entorn natural de la ciutat que, de mica en mica, rubinencs i rubinenques hem anat coneixent i apreciant. I és que les escapades a Ca n’Oriol, Can Roig, Sant Genís... ens ofereixen bonics moments compartits amb la família i les amistats, moments per apreciar el silenci i relaxar-nos, per mirar l’horitzó...

Algunes obres estan ubicades a la plaça de la Nova Estació i a la plaça del Mercat Municipal, però la majoria estan distribuïdes a les portes de les escoles de la ciutat, perquè aquest entorn és molt important per a elles: en aquests indrets els nens i les nenes juguen, descobreixen i experimenten situacions d’aprenentatge molt importants per al seu desenvolupament personal. 

L'exposició reivindica la importància de mantenir aquests indrets en bon estat, perquè durant molts anys més la seva majestuositat ens sigui motiu de gaudi, i també convida les escoles de la ciutat a fer unes activitats al medi natural que ens envolta per descobrir-lo amb els cinc sentits.

Hi col·labora el Col·lectiu d'Il·lustradores i Il·lustradors de Rubí City (CIRC): Quim Conca, Montse Fortino, Pedro Giménez, Gemma Grau, Esmeralda Hernández, Ruth Hernández, Júlia Herranz, Jorgetedibujo, Raquel Navas Mirabal, Marta Pagès, Elisenda Solé i Climent, Chema Suárez, Araceli Plata, Nataxa Ruzafa i Zisis.

 

Nou fanzín del col·lectiu CIRC

Mira l'últim número d'aquesta revista col·laborativa, un especial dedicat al Dia de la Terra amb il·lustracions inèdites de totes les membres del col·lectiu. 

 Fanzín número 07 - Naturalesa 
 Segueix-les a l'Instagram @circrubi! 

 

Mira les ubicacions de les il·lustracions 

 Aquest és un mapa interactiu. Pots modificar el zoom i moure't per la seva superfície. Trobaràs informacions adicionals a l'ubicació de les il·lustracions clicant sobre els punts numerats i obrint el desplegable situat a l'extrem superior esquerra.    

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
0