Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és el Dia de la Terra? La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Què és el Dia de la Terra?

La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures.

Dia de la TerraLa temàtica de la vuitena edició del Dia de la Terra a Rubí és la flora i la fauna de la ciutat. Un bona oportunitat per aturar-nos a observar, escoltar i fins i tot degustar el nostre entorn, per aprendre a identificar i valorar les espècies vegetals i animals que hi trobem, per descobrir-ne de noves i veure que la biodiversitat a la nostra ciutat és més àmplia del que sospitàvem.

Des de la modesta primera edició l'any 2014, amb activitats ja emblemàtiques com la fira de la Terra, les portes obertes a les masies o els tallers de cuina a peu d'hort, el Dia de la Terra s'ha fet gran i ha anat afegint còmplices d'edats, estils i àmbits molt diversos. Són moltes les persones, comerços, entitats, escoles... que s'estimen la Terra i a través de les seves accions i actituds treballen per conservar la bona salut del planeta a la ciutat i s'hi sumen, sempre entusiasmades, a celebrar el Dia de la Terra a Rubí.

 

Dia de la Terra    

  

 

"L'ésser humà és part de la naturalesa i la seva guerra contra ella és, inevitablement, una guerra contra si mateix."

Rachel Carson, biòloga marina i escriptora naturalista. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

5
0