Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Què és el Dia de la Terra? La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Què és el Dia de la Terra?

La celebració del Dia de la Terra pretén ampliar i diversificar el moviment ambiental per tot el món per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures.

Dia de la TerraLa novena edició del Dia de la Terra a Rubí és una bona oportunitat per aturar-nos a observar, escoltar i fins i tot degustar el nostre entorn, per aprendre a identificar i valorar les espècies vegetals i animals que hi trobem, per descobrir el seu passat rural abans d’esdevenir una ciutat. Des de la modesta primera edició l'any 2014, amb activitats ja emblemàtiques com la fira de la Terra, les portes obertes a les masies o els tallers de cuina a peu d'hort, el Dia de la Terra s'ha fet gran i ha anat afegint còmplices d'edats, estils i àmbits molt diversos.

Són moltes les persones, comerços, entitats, escoles... que s'estimen la Terra i a través de les seves accions i actituds treballen per conservar la bona salut del planeta a la ciutat i s'hi sumen, sempre entusiasmades, a celebrar el Dia de la Terra a Rubí.

 

Dia de la Terra    

  

 

"L'ésser humà és part de la naturalesa i la seva guerra contra ella és, inevitablement, una guerra contra si mateix."

Rachel Carson, biòloga marina i escriptora naturalista. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
0