Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visc en un pis, tinc una plaça d'aparcament o local comercial de Proursa La societat municipal Proursa ha establert una moratòria per al pagament dels rebuts de lloguer de pisos, locals i aparcaments que gestiona. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Visc en un pis, tinc una plaça d'aparcament o local comercial de Proursa

La societat municipal Proursa ha establert una moratòria per al pagament dels rebuts de lloguer de pisos, locals i aparcaments que gestiona.

No es giraran els rebuts dels mesos d’abril, maig, juny i juliol de forma universal a tots els seus llogaters del parc d’habitatges ─inclosos els pisos que gestiona per encàrrec de l’Ajuntament de Rubí─ ja que es tracta, majoritàricament, de persones vulnerables. La mesura també es farà extensiva a les persones arrendatàries de places d’aparcament i d’aquells locals comercials propietat de la societat municipal que desenvolupin una activitat que s’hagi vist afectada per les mesures de tancament decretades.

L’import dels rebuts que no s’hagin girat durant aquests quatre mesos es fraccionarà un cop finalitzada la moratòria. En el cas dels habitatges, es prorratejarà en els 36 mesos següents, és a dir, entre agost de 2020 i juliol de 2023, ambdós inclosos, i sempre dins el termini de vigència del contracte de lloguer o de qualsevol de les seves pròrrogues. Pel que fa als locals comercials, el fraccionament es produirà al llarg de 24 mesos, fins al juliol de 2022; mentre que en el cas de les places d’aparcament l’import es prorratejarà en els 12 mesos següents a l’acabament de la moratòria.

Les persones arrendatàries a les quals se’ls ofereix aquesta moratòria poden renunciar a l’aplicació de la mateixa contactant amb el Servei d’Informació i Assessorament en Habitatge a través del correu electrònic  o bé telefonant, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, al 93 588 66 93.

El pla de pagament que recollirà les condicions de la moratòria es formalitzarà mitjançant una addenda annexa al contracte d’arrendament de l’habitatge, plaça d’aparcament o local subscrit entre la persona arrendatària i Proursa. La societat municipal gestionarà, cas per cas, la formalització d’aquesta addenda de contracte.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0