Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Borsa d’Habitatge de Lloguer Proursa ofereix la Borsa d'Habitatge de Lloguer, un servei gratuït de mediació entre persones propietàries i llogateres. https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/busques-pis-de-lloguer/borsa-d2019habitatge-de-lloguer/@@images/image/preview

Borsa d’Habitatge de Lloguer

Proursa ofereix la Borsa d'Habitatge de Lloguer, un servei gratuït de mediació entre persones propietàries i llogateres.

La Borsa d'Habitatge de Lloguer té com a objectiu incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer, tot proporcionant seguretat a les persones propietàries i uns preus més assequibles per a les llogateres.

En aquests moments hi ha un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes que, tot i tenir ingressos estables, té complicat accedir a pisos de lloguer al preu del mercat. Davant d'aquesta situació, des de Proursa s'ofereix aquest recurs.

Alguns avantatges de la borsa per a llogaters són:

  • Seguiment de contracte i mediació amb el propietari
  • Tramitació dels ajuts al pagament del lloguer, si s'escauen

Els interessats a accedir a qualsevol habitatge de la borsa de mediació han d’estar inscrits al registre de sol·licitants de protecció oficial.

Els interessats en la Borsa d’Habitatge de Lloguer es poden dirigir a les oficines de Proursa, al c. General Prim, 33-35, 4a planta, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dilluns de 16 a 18.30 h, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça proursa@ajrubi.cat.

Els interessats han de presentar el següent document per a accedir a qualsevol immoble de la borsa de mediació.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0