Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Borsa d’habitatge de lloguer Proursa ofereix la borsa d'habitatge de lloguer, un servei gratuït de mediació entre propietaris i llogaters que té com a objectiu incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer, tot proporcionant seguretat als propietaris i uns preus més assequibles per als llogaters. https://www.rubi.cat/ca/temes/habitatge/borsa-d2019habitatge-de-lloguer/@@images/image/preview

Borsa d’habitatge de lloguer

Proursa ofereix la borsa d'habitatge de lloguer, un servei gratuït de mediació entre propietaris i llogaters que té com a objectiu incrementar l'oferta d'habitatges de lloguer, tot proporcionant seguretat als propietaris i uns preus més assequibles per als llogaters.

En aquests moments hi ha un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes que, tot i tenir ingressos estables, té complicat accedir a pisos de lloguer al preu del mercat. Davant d'aquesta situació, des de Proursa s'ofereix la borsa d'habitatge.

Alguns avantatges de la borsa per als propietaris són:

  • Tramitació gratuïta del contracte, pòlisses i d'aval lloguer
  • Assegurança multirisc
  • Assessorament jurídic
  • Servei de mediació

Altres avantatges de la borsa per a llogaters són:

  • Seguiment de contracte i mediació amb el propietari
  • Tramitació dels ajuts al pagament del lloguer, si s'escauen

Les persones interessades en aquest servei disposen de més informació en els següents documents per a llogaters i per a propietaris.

A continuació, pots descarregar la sol·licitud referent a la borsa de lloguer.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
12