Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajuts per a despeses per a nous contractes de lloguer de joves i families monoparentals L'Ajuntament de Rubí obre la convocatòria d'ajuts econòmics per afavorir l'accés a l'habitatge de lloguer a les persones joves i famílies monoparentals, exercici 2023. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Ajuts per a despeses per a nous contractes de lloguer de joves i families monoparentals

L'Ajuntament de Rubí obre la convocatòria d'ajuts econòmics per afavorir l'accés a l'habitatge de lloguer a les persones joves i famílies monoparentals, exercici 2023.

CONVOCATÒRIA 2023 FINALITZADA.

L'Ajuntament de Rubí ha aprovat la concessió d'ajuts econòmics per a joves i famílies monoparentals, que formalitzin o hagin formalitzat un nou contracte de lloguer entre entre el dia 16 de setembre de 2022 i el dia 31 d’agost de 2023.

La dotació econòmica total destinada als ajuts és de 6.650 euros, amb una concessió màxima per cada sol·licitud de 950 euros.

Aquests ajuts van dirigits a joves, fins a 34 anys, i famílies monoparentals en risc d’exclusió social, per a fer front a despeses de gestió i formalització del contracte de lloguer. 

Les persones interessades podran presentar les seves sol·licituds des del 6 de març fins al 15 de setembre de 2023, preferentment per via telemàtica a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Rubí o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

Per a més informació podeu consultar el següent enllaç.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

3
2