Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte Impuls de la Fabricació Additiva a les pimes industrials https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Projecte Impuls de la Fabricació Additiva a les pimes industrials

07_fabricacio additiva 3d web_840px_03.jpg

 

El ‘Projecte Impuls de la Fabricació Additiva a les pimes industrials’ és una iniciativa del Consell Comarcal del Vallès Occidental que compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Està adreçat a empreses industrials amb seu a la comarca del Vallès Occidental i la seva finalitat és apropar i donar suport en l’ús de la fabricació additiva avançada com a tecnologia digital clau en el desenvolupament de noves solucions innovadores per al teixit productiu.

El projecte inclou diferents línies d’acció per facilitar noves eines i recursos que accelerin la immersió en la tecnologia i promoure l’adaptació progressiva a noves innovacions per part de les empreses.

 

Línies d’acció i metodologia


Activitats de difusió i sensibilització

  • Entrevistes in company per donar a conèixer els avantatges, tipologies i beneficis de la impressió 3D).
  • Tours especialitzats a fires tecnològiques de referència com el FORMNEXT 2022.
  • Formació específica en fabricació additiva metàl·lica amb la realització de visites a empreses de referència (HP, Renishaw, BCN 3D Technologies).


Assessorament especialitzat en impressió 3D

  • 20 hores d’assessorament per poder detectar reptes i identificar oportunitats d’aplicacions de la impressió 3D de forma personalitzada.


Acompanyament per incorporar espais d’innovació corporatius

  • 15 hores assessorament per facilitar la integració de la impressió 3D dintre de les pimes interessades que es realitzarà a través d’entrevistes individuals i sessions grupals.
  • Paral·lelament, les empreses participants podran rebre formació i capacitació dels seus equips de treball per a l’ús de la tecnologia i maquinari.

 

Cost


Gratuït.

 

Inscripció


 Formulari de participació

 

Més informació


 Nota de premsa
 Díptic informatiu

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0