Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assessorament a empreses L'OSE t’ofereix tot el que necessites per consolidar la teva empresa: la informació i l'assessorament que et cal, una Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), que t’acompanya en tots els tràmits, i moltes eines i recursos per a una bona gestió empresarial. https://www.rubi.cat/ca/temes/empresa/assessorament-a-empreses/@@images/image/preview

Assessorament a empreses

L'OSE t’ofereix tot el que necessites per consolidar la teva empresa: la informació i l'assessorament que et cal, una Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), que t’acompanya en tots els tràmits, i moltes eines i recursos per a una bona gestió empresarial.

Recursos al teu abast:

 

Informació de caràcter empresarial i tràmits administratius


S'informa els usuaris i usuàries dels tràmits municipals necessaris per desenvolupar una activitat econòmica a la ciutat.

Les gestions es fan a través de la Seu electrònica o presencialment a les instal·lacions de la Finestreta Única Empresarial.

 

Formació empresarial


L’Escola d’Emprenedoria de Rubí (EDER) ofereix formació gratuïta amb la finalitat d’ajudar el teixit empresarial del municipi (autònoms, professionals, pimes i grans empreses) a millorar la seva gestió empresarial i les seves habilitats directives i de gestió. També ofereix sessions informatives sobre les novetats i tendències vinculades a l’activitat socioeconòmica.

Consulta l’agenda per conèixer les properes accions de formació previstes.

 

Projectes per a empreses


Els projectes de millora de la competitivitat empresarial estan promoguts per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona.

Des de l’any 2010 es duen a terme anualment amb la participació d’una mitjana de 50 pimes i micropimes. Aquests projectes proporcionen els serveis necessaris per ajudar les empreses de Rubí a créixer i ser més competitives. S’incideix en els següents elements clau:

 

projecte empresa.jpg

 

El 100% dels projectes estan finançats per l’Ajuntament de Rubí i la Diputació de Barcelona.

 

Fase 1
 • Selecció d’empreses participants

Les empreses ubicades a Rubí que estiguin interessades a participar-hi han d’omplir el formulari perquè es pugui valorar la seva candidatura. Del total de candidatures rebudes, es farà una selecció per detectar les empreses amb més potencial de creixement.

 

Fase 2
 • Reflexió i elaboració del pla de treball

L’objectiu d’aquesta fase és doble: primer, es realitzarà una primera entrevista per analitzar la situació de l'empresa i es definiran els objectius. En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.

 

Fase 3
 • Suport en l’execució del pla de creixement

A la tercera i última fase del programa, es donarà suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del negoci a través d’un pla d’acció. En aquesta fase es participarà en les següents activitats:

 1. Sessions individuals a la vostra empresa (12 hores):
  Un expert de l’àrea o àrees identificades com a prioritàries a treballar (gestió empresarial, planificació estratègica, comercialització, recursos humans, finançament, innovació o internacionalització) acompanyarà l’empresa en tot el procés i li donarà suport en l’execució de les actuacions.
   
 2. Formació:

  Amb experts en lideratge, innovació, comercialització, finançament, transformació digital i internacionalització, per poder reflexionar i aplicar al negoci aquells elements clau de creixement empresarial.

Si desitges informació o assessorament especialitzat, posa't en contacte amb la Finestreta Única Empresarial o demana cita amb un tècnic.

Cercador d’empreses de Rubí


Coneix les empreses de Rubí! Amb el cercador d'empreses es poden fer llistats per sectors d'activitat, polígon o nombre de treballadors. A la fitxa de cadascuna d’elles es pot veure les dades bàsiques de l'empresa, com ara el telèfon de contacte, el CIF d'empresa o el domicili fiscal.

 

Localitzacions industrials


L’OSE ofereix diversos serveis i eines de suport per facilitar les localitzacions més adients a cada projecte, com per exemple naus industrials, solars, edificis i grans oficines per a empreses amb necessitats singulars.

Trobaràs més informació sobre aquest servei a l’apartat localitzacions industrials.

 

Recerca de treballadors


Per a les persones que busquen treballadors per a la seva empresa, Rubí Forma ofereix diversos serveis i recursos per ajudar a cobrir les necessitats de personal.

 • Publicació d’ofertes de feina: es poden publicar les ofertes de feina al web de Rubí Forma i ells s’encarregaran de cobrir les necessitats de personal de l'empresa.
 • Ajuts per a la contractació: Rubí Forma ofereix diversos programes d’ocupació i d’aprenentatge subvencionats.
 • Pràctiques professionals no laborals: Rubí Forma gestiona i organitza pràctiques professionals no laborals per dotar d’experiència laboral persones joves i facilitar-los la inserció laboral.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0