Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prova pilot de creació d'una APEU a quatre polígons de Rubí Rubí és un dels primers municipis de Catalunya que promou la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en sòl industrial. El Consistori rubinenc, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, impulsen una prova pilot per implantar aquest sistema de gestió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Prova pilot de creació d'una APEU a quatre polígons de Rubí

Rubí és un dels primers municipis de Catalunya que promou la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en sòl industrial. El Consistori rubinenc, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, impulsen una prova pilot per implantar aquest sistema de gestió.

L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i amb el suport del Fòrum Empresarial Cecot Rubí, Cambra de Comerç de Terrassa i els representants de les associacions de Polígons d’Activitat Econòmica (PAE), ha engegat una prova pilot per analitzar la viabilitat i conveniència de delimitar una Àrea de Promoció Econòmica Urbana (APEU) en els polígons d'activitat econòmica de La Llana, la Carretera de Terrassa, el Molí de la Bastida i Can Rosés.

Aquesta iniciativa de col·laboració publicoprivada permetrà transformar aquesta zona industrial en una zona de cooperació empresarial, de foment de la competitivitat de les empreses, de contribució a la generació d’ocupació i de creació d’un entorn econòmic sostenible a partir d’un pla d’actuació que combini les necessitats del teixit econòmic amb els interessos públics de la ciutat.

 

 

Contacte


 Susana García
 sgs@ajrubi.cat
 
93 588 70 00 (ext. 6151)
 Horari de 8 a 15 h
 Masia Can Serra
 C. Can Serra, 3
 PAE CIT 5B La Llana - Can Serra 

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0