Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers educatius d'Aprendre a aprendre Des del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Rubí i el Departament d’Educació de la Generalitat tornem a posar en marxa els tallers d’ Aprendre a Aprendre, un projecte per tal de col·laborar i donar suport a l’èxit escolar. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Tallers educatius d'Aprendre a aprendre

Des del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Rubí i el Departament d’Educació de la Generalitat tornem a posar en marxa els tallers d’ Aprendre a Aprendre, un projecte per tal de col·laborar i donar suport a l’èxit escolar.

Es tracta d’uns tallers on s’ofereix l’oportunitat de fer deures i preparar exàmens a més de realitzar activitats de treball cooperatiu o de treball individual que són dinàmiques, participatives, variades i properes al context del grup que ajuden a promocionar actituds positives d’aprenentatge i reforç de les competències bàsiques, afavorint l’autonomia en un entorn de confiança i respecte.

Els tallers estan oberts a tots els i les joves de Rubí que estiguin cursant de 1r a 4t de l’ESO i es poden realitzar o bé a l’Institut L'Estatut o be a l’Institut Torrent dels Alous. No és necessari ser alumne d’aquests centres per poder participar del taller.

 

Dates, lloc i horaris


  • Institut L’Estatut: Inici el 16 d’octubre
    Grup 1: dilluns i dimecres, de 16 a 17.30 h
    Grup 2: dilluns i dimecres, de 17.30 a 19 h
  • Institut Torrent dels Alous: Inici el 17 d’octubre
    Grup 3: dimarts i dijous, de 16 a 17.30 h
    Grup 4: dimarts i dijous, de 17.30 a 19 h

 

Places


S’ofereixen un total de 80 places que s’assignaran per ordre de sol·licitud i segons les vacants per a cada grup i institut.

 

Preu


Gratuït

 

Inscripció


Si voleu que les vostres filles o fills aprofitin aquest recurs, podeu formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç.

Per a més informació, podeu enviar un correu a info@lextra.cat.

 

Aquests tallers es realitzen en el marc del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives (PMOE), del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de Rubí i estan finançats pel Ministeri d’ Educació i Formació Professional i el Mecanisme de Recuperació Transformació i Resiliència i per la Unió Europea NextGenerationEU (Component 21 MRR).

Casals d'agost

Logos PEE

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
1