Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí té talent L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de l’estudi de gravació Essentia Beyond Music, organitza el concurs "Rubí té talent". https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí té talent

L’Ajuntament de Rubí, amb la col·laboració de l’estudi de gravació Essentia Beyond Music, organitza el concurs "Rubí té talent".

Rubí té talent vol donar visibilitat als i a les cantants emergents de Vallès, i donar-los la que segurament serà la seva primera oportunitat d'actuar davant d'un gran públic.

El concurs està obert qualsevol persona a partir dels vuit anys, sense necessitat d’experiència prèvia. Per participar-hi, cal penjar un vídeo en format reel a Instagram cantant un cançó, incloent-hi l'etiqueta #rubitetalent i mencionant com a col·laborador el perfil @RubiTeTalent de la mateixa xarxa social.

L'organització seleccionarà les vint millors propostes d'entre totes les participacions i, el 7 de juny, les republicarà al perfil @RubiTeTalent per tal que la gent pugui atorgar “m’agrades” a les seves preferides.

El 23 de juny, s’anunciaran les deu interpretacions finalistes escollides pel jurat i una onzena seleccionada per la quantitat de “m’agrades” obtinguts durant la fase de votació popular. Els i les intèrprets tindran l’oportunitat de defensar les seves cançons en directe el divendres 28 de juny al Teatre Municipal La Sala, dins la Festa Major. Aquella mateixa nit s’anunciarà el guanyador o guanyadora triat pel jurat i, seguidament, el públic també n’escollirà el seu favorit o favorita.

      

Premis


El premi del concurs Rubí té talent està valorat en més de 5.000 € i consisteix en la gravació de dues cançons a l’estudi Essentia Beyond Music i la seva publicació a les diferents plataformes digitals, coaching musical professional i assessorament artístic, la gravació d’un videoclip, una sessió de fotos, una campanya de promoció en xarxes socials, i la preparació del material de premsa i el rider tècnic.

Pel que fa al premi del públic, està valorat en més de 1.000 € i consisteix en una producció cover amb la base personalitzada a Essentia Beyond Music, la seva publicació a les diferents plataformes digitals i la gravació d’un videoclip a l’estudi.

  

Consulta les bases del concurs Rubí té talent

T'ha estat útil aquesta pàgina?

6
2