Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí té talent! Gran final del concurs de talent musical https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí té talent!

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Gran final del concurs de talent musical
.

El concurs Rubí té talent dona visibilitat a cantants emergents de la ciutat i de la resta del Vallès, brindant-los l’oportunitat d’actuar en un escenari i de fer la seva primera gravació en un estudi professional. 

Dins la Festa Major, se celebra la gran final del concurs, en què onze participants –deu escollits pel jurat i un/a per votació popular– es disputaran el premi del jurat i el premi del públic.

El premi del concurs Rubí té talent està valorat en més de 5.000 € i consisteix en la gravació de dues cançons a l’estudi Essentia Beyond Music i la seva publicació a les diferents plataformes digitals, coaching musical professional i assessorament artístic, la gravació d’un videoclip, una sessió de fotos, una campanya de promoció en xarxes socials, i la preparació del material de premsa i el rider tècnic.

Pel que fa al premi del públic, està valorat en més de 1.000 € i consisteix en una producció cover amb la base personalitzada a Essentia Beyond Music, la seva publicació a les diferents plataformes digitals i la gravació d’un videoclip a l’estudi.

Aquest any, el jurat comptarà amb la cantant Gisela!

Aforament limitat. Reserva en línia a partir del dijous 13 de juny a les 17 h a teatrelasalarubi.koobin.cat.

Accés a partir de les 20.30 h.

Espai reservat Espai amb localitats reservades a persones amb mobilitat reduïda.

La gala es podrà seguir en directe a través del web de Ràdio Rubí.

Hi col·labora: Essentia Beyond Music