Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí té talent! Actuació en directe per escollir el o la guanyadora del concurs https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí té talent!

Aquesta activitat ja ha finalitzat

Actuació en directe per escollir el o la guanyadora del concurs
.

Rubí té talent és una nova iniciativa que vol donar visibilitat a cantants emergents de la ciutat, brindant-los l’oportunitat d’actuar en un escenari i de fer la seva primera gravació en un estudi professional. 

Per prendre part a Rubí té talent, cal publicar a Instagram l’enregistrament en vídeo d’una cançó emprant l’etiqueta #rubitetalent i mencionant el perfil @EssentiaBeyondMusic abans del 26 de juny a la mitjanit. Per garantir la visibilitat de totes les candidatures, els temes s’hauran de penjar des d’un compte públic. 

El premi del concurs Rubí té talent, valorat en més de 5.000 €, consistirà en la gravació de tres cançons a l’estudi Essentia Beyond Music ─inclou la producció de les pistes instrumentals─ i la seva publicació a diferents plataformes digitals, una campanya de promoció en xarxes socials, coaching musical professional i assessorament artístic, i la gravació d’un videoclip.

Hi col·labora: Essentia Beyond Music.

Activitat inclosa a la programació de Festa Major.