Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Punt d'Informació Al Punt d’Informació hi trobaràs tota la informació sobre els continguts i les activitats de la Festa Major, així com la relativa a l’oferta musical del festival RRandom. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Punt d'Informació

Al Punt d’Informació hi trobaràs tota la informació sobre els continguts i les activitats de la Festa Major, així com la relativa a l’oferta musical del festival RRandom.

 Punt d’Informació Municipal, pl. Pearson
 610 309 307
 28 de juny, de 17 a 20 h; 29 i 30 de juny i 1 de juliol, de 10.30 a 13.30 h i de 17 a 20 h

Adreça't al Punt d'Informació de la Festa Major si necessites informació sobre les activitats programades, localitzar ubicacions, gestionar entrades, etc., així com obtenir tota la informació sobre l'oferta musical del festival RRandom.

Les entrades dels espectacles de Festa Major i del RRandom no es gestionaran des del Punt d'Informació, sinó a través de la plataforma Koobin i presencialment a la taquilla del Teatre Municipal La Sala.

       

Mocadors


Els mocadors de la Festa Major 2024 es repartiran el divendres 28 de juny a partir de les 17 h, fins a exhaurir les existències. Se’n lliurarà un per persona, a recollir presencialment al Punt d’Informació.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
2