Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Informació pràctica Tot el que has de saber abans d'assistir a les activitats programades: com moure't, horaris del Punt d'Informació de Festa Major, com aconseguir els gots retornables... https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Informació pràctica

Tot el que has de saber abans d'assistir a les activitats programades: com moure't, horaris del Punt d'Informació de Festa Major, com aconseguir els gots retornables...

Punt d'Informació

Al Punt d’Informació hi trobaràs tota la informació sobre els continguts i les activitats de la Festa Major, així com la relativa a l’oferta musical del festival RRandom.

Com moure't durant la festa

L’Ajuntament de Rubí amplia novament el servei d’autobús urbà durant les nits de Festa Major amb l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible. A més, s’ofereix un servei de parada a demanda per a col·lectius vulnerables.

Festa diversa i accessible

Tant la programació com els espais on es desenvolupa incorporen mesures d'accessibilitat per tal que tothom pugui gaudir de la Festa Major.

Festa Major sostenible

Tot el que necessites saber sobre el got retornable i la selecció de residus durant la Festa Major. Fem-la sostenible!

Recomanacions per als correfocs i el Piromusical

Hi ha determinades activitats que, per l'ús de pirotècnia, requereixen prendre precaucions per evitar possibles accidents i mitigar les molèsties tant a persones amb una sensibilitat auditiva acusada com als animals.