Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diada de Sant Jordi A Rubí, la Diada de Sant Jordi a Rubí conjuga tradició i modernitat, dirigeix la mirada enrere, cap a les tradicions, al temps que les reinventa amb noves activitats per a tota família. https://www.rubi.cat/ca/temes/cultura/festes-i-tradicions/festa-de-sant-jordi/@@images/image/preview

Diada de Sant Jordi

A Rubí, la Diada de Sant Jordi a Rubí conjuga tradició i modernitat, dirigeix la mirada enrere, cap a les tradicions, al temps que les reinventa amb noves activitats per a tota família.

Sant Jordi no és només la festa del llibre i de la rosa. Durant aquesta diada, s'acosta al conjunt de la població les tradicions catalanes i els elements culturals propis de Rubí. Cultura i tradició popular s'uneixen en una celebració de referència.

Rubí celebra cada any la diada amb una programació que inclou activitats familiars, propostes culturals i artístiques com les lectures populars o les ballades de sardanes i, com no, l'element més característic de la festa: les parades de llibres i de roses, que prenen l'illa de vianants i, molt especialment, la plaça del Doctor Guardiet i la plaça de Catalunya.
   

Sant Jordi 2019

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0