Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació Totes les activitats al voltant de la Diada de Sant Jordi per gaudir del dia del llibre i la rosa. Les propostes del 23 d'abril coincideixen a la ciutat amb les activitats del Dia de la Terra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Programació

Totes les activitats al voltant de la Diada de Sant Jordi per gaudir del dia del llibre i la rosa. Les propostes del 23 d'abril coincideixen a la ciutat amb les activitats del Dia de la Terra.

Dijous 18 d’abril

19 h La música clàssica, amb perspectiva a l'Ateneu municipal

A càrrec de Mar Medinyà, historiadora de l'art especialitzada en música, màster en Musicologia i violoncel·lista. El cicle versarà sobre la història de la música, centrada en la regió del nord del Mediterrani i les dones que l'han habitat.

Aquestes xerrades ens ajudaran a entendre com parlar d'història d'una manera més inclusiva, més respectuosa i amb perspectiva, sense oblidar les històries de totes les dones que, des de l'antiguitat fins avui dia, s'han dedicat a crear música i a interpretar-la. Aprendrem els seus noms, d'on eren i amb qui es relacionaven i, sobretot, escoltarem la seva música.

 

Divendres 19 d’abril

19 h Música d'autor, d'arrel, contemporània i analògica a l'Ateneu municipal

Tria

TRIA són tres músics amb universos musicals molt diferents (jazz, clàssica, música antiga, balfolk, rock, folk progressiu, folklore llatinoamericà), units pel folk i les músiques tradicionals de la península ibèrica.

Després de cinc anys compartint des de la música d'arrel, els ha abraçat la necessitat d'una creació conjunta.

  • Ángela Furquet: veu
  • Pedro Bartolomé: guitarra, percussions i cors
  • Esther Sánchez: violí de cinc cordes, percussions i cors

 

Dissabte 20 d’abril

12 h Quin desastre de Sant Jordi als Jardins de l’Ateneu

A càrrec de Jomeloguis. Espectacle recomanat per a infants majors de 3 anys. 

L'espectacle és a punt de començar, l'escenografia és el seu lloc, el so preparat, la il·luminació ben enfocada... Però què és l'únic que no arribat encara?... La Companyia!!!!

 

20 h Gala solistes ballet a La Sala

A càrrec de International Ballet Company

En una nit especial, els més destacats ballarins de ballet del moment es reuneixen a l’escenari per delectar-nos amb la seva tècnica, destresa i passió. Una oportunitat única de gaudir del ballet clàssic en la seva màxima expressió. Edat mínima recomanada: a partir de 5 anys Preu: 35 €

 

Diumenge 21 d’abril

18 h Community - The history, espectacle familiar a La Sala

Una parella de joves lluiten pel gran somni de convertir-se en referents al món de la dansa. Quan tot comença a anar sobre rodes, una gran tempesta de problemes recau sobre ells i els allunya de la meta. Edat recomanada: tots els públics Preu: 7 € / 6 €

Autoria i direcció: Enric García Valencia i Sandra Torres Moreno Cia: ABE. The Community Dance Center.
Ho organitza: La Xarxa

 

Dilluns 22 d’abril

19 h Conta’m una òpera  a l'Ateneu Municipal: El Messies de Händel/Mozart

El Messies no és ben bé una òpera, és un oratori. Escrit per Händel i estrenat al 1742 a Dublín, l'argument del Messies correspon amb un text bíblic recopilat per Charles Jennens. La representació que es farà al Liceu aquesta temporada esta basada en un arranjament que va realitzar Mozart al 1789.

 

Dimarts 23 d’abril

De 9.30 a 21 h Fira de Sant Jordi a la plaça Doctor Guardiet
Paredes de llibres, entitats i partits polítics

De 9.30 a 20.30 h El Racó de llibres de la Biblioteca mestre Martí Tauler a la plaça Doctor Guardiet

De 10 a 14 h i de 17 a 21h  La Trocalleria de llibres a l’entorn de la Fira de Sant Jordi
Edició especial de La Trocalleria, el servei de reutilització. Amb motiu de Sant Jordi, l’habitual espai d’intercanvi d’objectes de segona mà promourà l’intercanvi de llibres  usats. Hi poden haver molts motius pels quals et vulguis desprendre d'un llibre..., però  pensa que, de ben segur, hi ha algú a qui li pot interessar a canvi de trobar noves lectures!

De 17.30 a 20 h Taller Pinzellades a la plaça Doctor Guardiet
En aquest taller podrem conèixer diferents tècniques de pintura (aquarel·la, tempera, collage, mural...) i sobre diferents quadres sobre escales adaptades com a cavallets, els nens i nenes aniran creant veritables obres d’art relacionades amb la diada.

18 h Ballada de sardanes amb la Cobla Montgrins a la plaça Catalunya

 

Dijous 25 d’abril

 

17 h Entrega de premis del Certamen de Relats 'Veus de dona', Biblioteca Mestre Martí Tauler 

IV Certamen de relats sobre la igualtat de gènere.  S’entregaran els premis en català i castellà per les categories de joves estudiants d’ESO i persones adultes.

Ho organitzen: Veus de Dona, Biblioteca Mestre Martí Tauler i Ajuntament de Rubí

 

19 h Teatre Ateneu Municipal Be Water

A càrrec de la Cia. Produccions Maria Palomo i Enginyeria Sense Fronteres.

Be Water és una obra de teatre en format paròdia televisiva que posa en relleu la problemàtica de la mercantilització de l'aigua. Assistirem al concurs anual organitzat per l'Aliança Constitucional de l'Aigua Catalana (A.C.A.C.) i viatjarem a un futur distòpic en el que l'aigua és la moneda de canvi.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

7
1