Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació Sigueu molt benvinguts i benvingudes a l'Ateneu, un dels espais més emblemàtics de Rubí, un equipament de servei i foment de la pràctica social i cultural, i un espai de referència per al teixit associatiu de la ciutat: https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Presentació

Sigueu molt benvinguts i benvingudes a l'Ateneu, un dels espais més emblemàtics de Rubí, un equipament de servei i foment de la pràctica social i cultural, i un espai de referència per al teixit associatiu de la ciutat:
  • Impulsem programacions d'activitats amb cursos, tallers, exposicions, concerts i d'altres activitats de caràcter social i cultural amb una periodicitat trimestral (tardor, hivern i primavera), a més de dues programacions especials per Nadal i per l'estiu.
  • Esdevenim punt de trobada entre la ciutadania de Rubí, les seves entitats i la pròpia administració, tots protagonistes de la dinàmica d'un espai relacional on establir vincles i teixir xarxes comunitàries.
  • Fem servei al teixit associatiu de la ciutat essent seu de diferents entitats, com a espai de desenvolupament de la tasca associativa i com a servei específic de suport, assessorament i formació per a les entitats.

 

Un símbol del modernisme rubinenc


L'Ateneu també és conegut amb el nom de Torre Riba o Torre Ezpeleta. Fou construït l'any 1912 i es tracta d'un dels edificis més representatiu del modernime rubinenc; és un emblema del patrimoni arquitectònic de la ciutat, i va ser adquirit l'any 1983 per l'Ajuntament de Rubí amb el compromís que es conservés com a espai cultural.

 

Ateneu foto antiga.jpg Foto actual de l'Ateneu.jpg

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0