Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres Manetes El Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí posa en marxa un servei d'assessorament per tal que la ciutadania pugui reparar-se ella mateixa petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Dimecres Manetes

El Servei Educatiu de Residus de l'Ajuntament de Rubí posa en marxa un servei d'assessorament per tal que la ciutadania pugui reparar-se ella mateixa petits electrodomèstics i aparells elèctrics i electrònics.

Pots portar qualsevol petit electrodomèstic o aparell electrònic que tinguis espatllat. Abans de llençar-lo, l'intentarem reparar! No cal que disposis d’eines ni saber-ne gaire: tindràs l'assessorament d'un professional i les eines per fer-ho. El servei és gratuït.
 

També pots fer la reserva trucant al Telèfon Verd 900 130 130

 Sessions matinals:  Primer dimecres del mes de 10 a 13 h.
 Sessions de tarda: Resta de dimecres de 18 a 21 h a l'estiu (d'abril a octubre) i de 17 a 20 h a l'hivern (de novembre a març). 

Si necessites modificar o anul·lar la teva reserva, escriu un correu electrònic a inscripcions@ajrubinet.cat.

 

Allargar la vida dels objectes 


image
El Dimecres Manetes és un servei basat en el concepte dels Cafè Repair estesos per tota Europa, uns espais de lliure accés on tot gira entorn de la reparació.
 
El seu objectiu és promoure la cultura de la reparació i del manteniment de petits estris elèctrics i electrònics i, així evitar que aquests objectes esdevinguin residus abans d'hora. Cal deixar de banda la cultura d'un sol ús, fent-ho des del coneixement compartit. De retruc, també estalviem diners i contribuïm a la millora del medi ambient.

  • Reserva la teva plaça aquí
  • Ho organitza: Servei Educatiu de Residus (Rubí Net)
  • Més informació aquí

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0