Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com obrir un comerç a Rubí L'Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí ofereix diferents informacions, serveis i recursos a les persones emprenedores que vulguin obrir un comerç a Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Com obrir un comerç a Rubí

L'Àrea d'Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí ofereix diferents informacions, serveis i recursos a les persones emprenedores que vulguin obrir un comerç a Rubí.

Guia "Benvingut comerç!"


Benvingut.jpg
Amb aquesta guia, posem a la teva disposició tots els recursos i informació de diferents àmbits que influeixen en la gestió comercial. Consulta la guia!

 Guia "Com obrir un comerç a Rubí"


Com obrir un comerç a Rubí
Aquí trobaràs de manera senzilla i clara quins són els passos que cal seguir per obrir un establiment comercial a la ciutat i on cal fer tots els tràmits. Consulta la guia!

 Assessorament a persones emprenedores


L’Oficina de Serveis a l'Empresa posa a la teva disposició tot el que necessites saber per analitzar la teva idea empresarial. T'ajuden a posar-te en marxa, a fer un estudi de mercat o el teu pla d’empresa i posen totes les eines i recursos necessaris al teu abast. Consulta els serveis!


Portal Immobiliari de Rubí


Busques un espai per ubicar el teu negoci a Rubí? El Portal Immobiliari de Rubí et facilita la cerca de locals comercials disponibles a la ciutat.


Guia Emprenedoria Comercial


Consulta la Guia d'Emprenedoria Comercial de la Diputació de Barcelona.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
1