Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Enquesta sobre competències digitals del comerç https://www.rubi.cat/ca/temes/comerc/enquesta-sobre-competencies-digitals-del-comerc/@@images/image/preview

Enquesta sobre competències digitals del comerç

L’Ajuntament de Rubí, a través del servei de Comerç, ha iniciat una enquesta en línia dirigida al teixit comercial de la ciutat per disposar de dades actualitzades sobre les seves competències digitals. Així, el consistori convida als i les comerciants a respondre una enquesta per valorar conjuntament la possibilitat de crear un marketplace de ciutat.

A través de 12 preguntes curtes, l’enquesta vol identificar les implicacions i necessitats que pot assumir cada comerciant per incorporar-se a una possible plataforma de venta en línia de Rubí i es demana l’opinió del teixit comercial. El qüestionari s’ha enviat per correu electrònic a 800 establiments de la ciutat. Els i les comerciants tenen temps per respondre l’enquesta fins diumenge 6 de juny.

Respon l'enquesta

Una vegada tancada l’enquesta, el consistori en valorarà els resultats per millorar les competències digitals del teixit comercial i treballarà amb les persones que no disposin de capacitats per oferir-los formació especialitzada.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0