Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convocatòria per cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal Font del Ferro, S.L. En aquest apartat trobaràs la documentació relacionada amb aquesta convocatòria. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Convocatòria per cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal Font del Ferro, S.L.

En aquest apartat trobaràs la documentació relacionada amb aquesta convocatòria.

Font del Ferro, S.L. va iniciar un procés per cobrir el lloc de treball de Gerència de la societat municipal. El lloc de treball corresponia al d’un directiu no màxim responsable ─són màxims responsables de la societat els membres que conformen el Consell d’Administració com a òrgan col·legiat i aquells que, formant part d’aquest òrgan, ostenten facultats delegades─.

A les bases de la convocatòria es poden consultar les característiques i funcions del lloc de treball, les condicions bàsiques de la relació contractual, els requisits de participació a la convocatòria, la forma i termini de presentació de les sol·licituds i els criteris de selecció, entre d'altres. 

El termini per presentar les sol·licituds va finalitzar el dia 29 de febrer de 2024.

L’òrgan de selecció es va reunir el 18 de març de 2024 i, després de revisar la documentació aportada en termini, va aprovar la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses i la va publicar a la present pàgina web, donant un termini de 10 dies hàbils fins el dia 3 d’abril a les 14 h per esmenar defectes o aportar documents preceptius pels mateixos mitjans previstos a la base 7.1 de la convocatòria.

L’òrgan de selecció es va reunir el 4 d'abril de 2024 i, després de revisar la documentació aportada en termini, va aprovar la relació definitiva de persones aspirants admeses i excloses i la va publicar a la present pàgina web, amb el recordatori de  la convocatòria per a la realització de la prova específica de nivel de suficiència de Català i de la convocatòria per a la realització de les proves competencials i psicològiques.

Després de la finalització de les proves competencials i psicològiques realitzades  per ICSA GRUPO a les persones aspirants admeses, l’òrgan de selecció es va reunir el 2 de maig de 2024 per revisar els resultats i realitzar la valoració de mèrits. Vistos els resultats, l’òrgan de selecció va resoldre convocar a la fase d’entrevista situacional als aspirants que van superar les dues primeres fases del procés de selecció. 

El dia 10 de maig de 2024 l’òrgan de selecció va realitzar  entrevistes situacionals a les persones aspirants convocades i, un cop valorades, va determinar l’odre de les persones candidates a ser proposades per al nomenament del càrrec.

El dia 28 de maig de 2024, després de verificar la documentació aportada per la persona candidata clasificada en primer lloc, va donar per finalitzat el PROCÉS DE SELECCIÓ PER A COBRIR EL LLOC DE TREBALL DE GERÈNCIA DE LA SOCIETAT MUNICIPAL FONT DEL FERRO S.L., proposant el nomenament i la contractació d’aquesta persona i  constituint una borsa de treball amb una vigència màxima de tres anys, per cobrir possibles vacants i substitucions, amb la resta de persones considerades qualificades.

     

Documents relacionats:

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

11
6