Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí ciutat

El municipi

En aquest apartat et convidem a descobrir la història de la ciutat i a conèixer els racons més emblemàtics del municipi.

Color

Rubí vol reivindicar el color com a part de la seva identitat. Un color que és reflex de diversitat, de creativitat i talent, d’innovació i d’un espai urbà modern.

Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal és el servei que s’encarrega de rebre, conservar, organitzar i posar a l’abast de la pròpia administració i del públic en general la documentació generada per l’Ajuntament de Rubí al llarg del temps, i també la documentació històrica que li han cedit particulars, entitats o empreses.

App "Rubí Ciutat"

L’app Rubí Ciutat és un potent canal de comunicació que posa a l’abast dels rubinencs i rubinenques tota la informació sobre el municipi de manera àgil i eficaç.

Festes locals 2020

Cada any, el Ple de l'Ajuntament aprova les festes locals. En aquest apartat també pots consultar la relació de dies hàbils i inhàbils al municipi.

Informació d'interès

Vols saber la predicció meterològica pels propers dies, quina és la qualitat de l'aire o quines farmàcies estan de guàrdia? Descobreix-ho en aquest apartat.

Guia ciutadana

A través de la guia ciutadana pots consultar la ubicació d’equipaments, aparcaments i de les activitats programades a la ciutat, entre d'altres.

Catàleg de mapes

Consulta el mapa de soroll municipal o el de les zones escolars i districtes, entre d'altres.