Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí ciutat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí ciutat

COLOR

Rubí vol reivindicar el color com a part de la seva identitat. Un color que ens parla de diversitat, de creativitat i talent, d’innovació, d’un espai urbà modern.

Millorem Rubí

Sota el lema "Millorem Rubí", l’Ajuntament executa diferents actuacions de manteniment i millora de l’espai públic de la ciutat.

Rubí en xifres

Aquest apartat gestiona i ordena dades i coneixements sobre la ciutat i és un dels resultats visibles del Gabinet d'Estudis i Estadístiques.

Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal és el servei que s’encarrega de rebre, conservar, organitzar i posar a l’abast de la pròpia administració i del públic en general la documentació generada per l’Ajuntament de Rubí al llarg del temps, i també la documentació històrica que li han cedit particulars, entitats o empreses.

Història

Ja els homes i les dones del Neolític van poblar el turó de Can Fatjó i la Serreta. Tot apunta que a l’actual barri de Can Fatjó, al segle V aC, va començar a gestar-se el primer nucli urbà de Rubí.

Descobreix la ciutat

Més de mil anys d’història i una ubicació privilegiada han dotat Rubí d’un patrimoni material i immaterial molt ric, que pots descobrir seguint les rutes que et proposem.

Com arribar-hi

Rubí està molt ben comunicada: es troba a 23 km de Barcelona i de l'aeroport d'El Prat.

App "Rubí Ciutat"

L’app Rubí Ciutat és un potent canal de comunicació que posa a l’abast dels rubinencs i rubinenques tota la informació sobre el municipi de manera àgil i eficaç.

Informació d'interès

Vols saber la predicció meterològica pels propers dies, quina és la qualitat de l'aire o quines farmàcies estan de guàrdia? Descobreix-ho en aquest apartat.

Festes locals

Cada any, el Ple de l'Ajuntament aprova les festes locals. En aquest apartat també pots consultar la relació de dies hàbils i inhàbils al municipi.

Agermanaments

Des dels anys 90, l'Ajuntament de Rubí ha establert lligams amb diferents municipis de l'Estat i de la resta del món amb l'objectiu d'enfortir les relacions que els uneixen. Paral·lelament, també ha donat suport a l'agermanament d'algunes entitats culturals de la ciutat amb associacions homòlogues d'altres localitats.

Guia ciutadana

A través de la guia ciutadana pots consultar la ubicació d’equipaments, aparcaments i de les activitats programades a la ciutat, entre d'altres.

Catàleg de mapes

Consulta el mapa de soroll municipal o el de les zones escolars i districtes, entre d'altres.