Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí en xifres Aquest apartat gestiona i ordena dades i coneixements sobre la ciutat i és un dels resultats visibles del Gabinet d'Estudis i Estadístiques. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí en xifres

Aquest apartat gestiona i ordena dades i coneixements sobre la ciutat i és un dels resultats visibles del Gabinet d'Estudis i Estadístiques.

Aquest té com a objectiu principal aportar coneixement de la realitat de la ciutat i el seu entorn, de manera que sigui d'utilitat per poder dissenyar, desenvolupar i avaluar les polítiques públiques que s'apliquen en ella.

El Gabinet d'Estudis i Estadístiques té l'ambició d'abastar un tractament integral, global i transversal de coneixements sobre la ciutat, atent a les necessitats de cada un dels camps d'actuació de les polítiques públiques que es desenvolupen en ella. 

El Gabinet d'Estudis i Estadístiques es defineix com una eina de suport a la presa de decisions, també a l'abast de tots els actors socials i de les institucions, organitzacions i empreses locals que intervenen, o volen intervenir, a la ciutat.

 

Gabinet d'Estudis i Estadístiques


 Plaça Pere Aguilera, 1
 93 588 70 00 (ext. 6870)
  

T'ha estat útil aquesta pàgina?

4
23